Wat kan ik voor jou betekenen?

bos op heuvel
waterval
mosvarentjes op steen

Vanuit mijn zielsmissie om mensen te inspireren om bewuster in het leven te staan en weer te kunnen genieten van het leven, verbind ik me graag met jou. Vol enthousiasme reis ik een stukje met je mee op jouw levensweg, soms gaan we daarvoor ook letterlijk samen op pad, de natuur in. Zo ontdek jij wat je nodig hebt om weer jezelf te kunnen zijn. Wat er werkelijk bij jou past. Wat je al doet, wat je nog lastig vindt, wat je verder wilt ontwikkelen en welke blokkades je nu tegenkomt. Wat heb jij nodig om jouw pad te lopen ? En trouw te worden of zijn aan jezelf?

Vanuit rust en in ontspanning gaan we op zoek naar de oerkracht in jezelf. Je bent sterker dan je denkt! Ook als je je soms kwetsbaar voelt.

boom gespiegeld in water

Onderweg houd ik je soms een spiegel voor, om dingen zichtbaar te maken.

Vervolgens gaan we in een of meerdere coachsessies aan het werk met diverse methoden om blokkades en zware energie te transformeren.   

Daarnaast bied ik andere mogelijkheden om jou te ondersteunen in jouw ontwikkelingsproces.

 

Zodat jij ontdekt hoe jij innerlijk weer in balans komt.

Er ontstaat zo ruimte voor een mooier en lichter leven, waarin jij je dromen waar gaat maken!

zwarte en witte steen

Methoden die ik inzet

Transformatief coachen (Bridgeman-methode), innerlijk kind-werk, (voor)ouderhealing, trance, EFT (= emotional freedom technique), protocollen (Altazar-methode), regressie-en reïncarnatietechnieken, bewuste ademhaling, sjamanistische healing, meditatie, visualisatie en oplossingsgericht werken.

 

Binnen mijn manier van werken is er aandacht voor jouw hele zijn, in alle bestaanslagen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel, zowel voor jou als individu, als jij in relatie tot de ander.

 

Ik werk vanuit mijn intuïtie, in verbinding met de aarde en de kosmos. Ik zet in wat op dat moment nodig is.  Graag ga ik met jou de natuur in, om daar extra inzichten te mogen ontvangen, maar binnen of online werken kan ook.

coach
quote
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring