Blogs

Op deze pagina plaats ik af en toe een bericht, rond een thema, wijziging in mijn aanbod of iets wat ik tegenkom in mijn leven. 
Door op de afbeelding te klikken opent de bijbehorende blog.

Ontmoeting bij de zee

Aan zee afgelopen 2 dagen voelde ik me wederom zo verbonden met het water en al haar natuurwezens. Dit jaar komt ik ‘toevallig’ veel aan zee en voel meer dan ooit die verbinding. Een dieper weten, dat ik niet zomaar in ZEE-wolde woon: op land waar eerst water was. Voor mij staat het water vooral voor ‘go with the flow’, ook de levensstroom, overgave aan het weten dat golven soms hoog, dan weer laag zijn, en de eeuwige cyclus van deze getijden. Ook voor de emoties, de vloeiende beweging waarin alles er mag zijn.

Lees meer »

Baarmoeder - creatiekracht

Begin van deze week nam ik deel aan een mooie dag, gewijd aan de baarmoeder. De diepte in, ervaren, mediteren, delen, oefeningen doen, emoties doorvoelen, zoals ze zich aandienden en in een trancereis mooie her-inneringen in mijn bewustzijn laten komen. De dag erna integreren aan zee. Waar ik het universum gevraagd had om ‘iets mooier weer’ dan de eerst verwachte 19 graden met regen, kwam dat helemaal goed. 28 graden en volop zon! Heerlijk zijn, me gedragen voelen door moeder aarde en af en toe de flow van de zee en golven ervaren. Gewarmd door vader zon. De opgenomen meditaties nog eens herhaald, liggend op het strand. Kortom: superfijn, om zo mezelf de tijd te gunnen.

Lees meer »

Terugblik HeksFest

Vorig weekend werkte ik 2 dagen op HeksFest. Magisch mooie dagen beleefd!  Fijne, zinvolle, intensieve en diepgaande sessies gegeven, zowel kaartreadingen- coachgesprekken, als de zielsklanken-meditatie met lichtteken.. (Hierover een andere keer meer info.)Fijn te ervaren wat ik in de relatief korte duur van deze festival-aanbiedingen kon bieden en hoe ik hierin gegroeid ben. Transformaties in gang mogen helpen zetten en richtingaanwijzers bieden.Aanrader, dit festival!!Warme groet, Renate ✨💜coachpraktijk Onyx

Lees meer »

2 jaar coachpraktijk Onyx!

Morgen alweer 2 jaar geleden, dat ik officieel startte met mijn coachpraktijk. Wat zijn er in die tijd veel fijne dingen gebeurd, heb ik mooie sessies mogen bieden, prachtige mensen ontmoet en ben ik op bijzondere plekken geweest. Mijn aanbod groeide mee, met het opdoen van mijn levenservaringen (dat viel niet altijd mee…) en verdieping in trainingen, eigen sessies en ceremonies. 🙏Dankbaar dat ik dit pad bewandelen mag! Om jullie mee te laten genieten van deze feeststemming en te laten kennismaken met mijn aanbod, organiseer ik deze week enkele feestacties. Volg mij op de socials, of schrijf je in voor mijn Inspiratiemail om niets te missen!Vanaf nu kun je meedoen aan de verlotingsactie, waarbij ik 3 persoonlijke readingen uitdeel:

Lees meer »

Heilige nachten

De precieze begindatum van deze periode wisselt. Sommigen houden midwinter aan, 21 december. Anderen gaan uit van 25 december. Deze Rauhnächte zijn een bijzondere periode buiten de reguliere tijd, twaalf nachten in de donkerste tijd van het jaar. Het is een tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het komende jaar.In deze tijd, kun je stilstaan bij zuivering, meditatie, toekomstvoorspelling en introspectie. De sluiers tussen onze fysieke wereld en de spirituele wereld zijn dunner, waardoor magie en mystiek meer voelbaar zijn. Deze traditie werd en wordt in verschillende culturen en religies gevierd, als een tijd van voelen en van vrouwelijke energie.De symboliek van deze nachten reikt verder, waarbij elke dag van deze periode staat voor een maand in het komende jaar. Zo wordt de 1e nacht verbonden met de eerste maand van het nieuwe jaar, dus januari, de 2e met februari, en zo verder. Voor je gaat slapen kun je heel bewust vragen om inzichten tijdens je nacht en ontwaken met een thema of boodschappen voor die maand in het komende jaar. Tip: leg een notitieblokje klaar om meteen na het ontwaken de dromen en inzichten op te schrijven!

Lees meer »

Actiedag Nationaal Heksenmonument

Zaterdagochtend om 12.00 in Harderwijk was de herdenking van de slachtoffers van de heksenvervolgingen.Wat een mooie groep mensen was samengekomen om te herdenken. ✨Gestart met de toespraak die Susan Smit schreef, die op dat tijdstip door het het land gedeeld uitgesproken werd. (zie 2e foto)✨ Vervolgens mijn eigen tekst gedeeld:Ik las het verhaal van Nale Aelts ( die veroordeeld werd tot dood door wurging en verbranding) en dat raakte me diep. Ineens werd de heksenvervolging gekoppeld aan een mens van vlees en bloed, die notabene in Harderwijk (waar ik ook geboren ben en lang gewoond heb) dit meemaakte. Ik vertelde haar geschiedenis. En eindigde met … laten wij ook stil zijn en hen herdenken….✨Uit eigen ervaringen tijdens reïncarnatie-sessies begreep ik mijn verbinding met dit thema maar al te goed. En voelde ik dat ik wat met de oproep voor deze actiedag wilde gaan doen.Ik sta daarom nu hier en vind dit ook spannend, het voelt echter zo kloppend om dit te doen, dat ik van me laat horen. Mezelf daarin niet langer verstop, me kwetsbaar op stel. Waar in de geschiedenis intuïtieve mensen, veelal vrouwen, werden veroordeeld, omdat zij te 'machtig' werden in de ogen van de heersende rationele mannen cultuur. Ook nu, zoals in Afrika, vinden nog heksenvervolgingen plaats… Het kan zo anders! Durf jij nu te leven vanuit je hart en je intuïtie te volgen? Dit voelt als een passende en helende stap voor mij, ook voor ieder die de innerlijke wond herkent vanuit vorige levens, om zich nu klein te maken en stil te houden, uit angst voor veroordeling.. (dat hoeft niet bewust te zijn). Ik geef hierbij uiting aan en sta stil bij het onrecht dat werd aangedaan. Ervaren, voelen en weten dat je hierin niet alleen staat. Eerherstel voor hen van toen. Erkennen, herkennen, delen en helen voor hen die dit nu raakt.✨Laten we nu bloemen leggen voor de slachtoffers van Harderwijk: Nale, Gese en de man te Dalfen, en alle anderen die slachtoffer waren van deze vervolgingen. Dank aan iedereen die er was (fysiek of in gedachte) om samen te herdenken. 🙏Warme groet, Renate ✨💜

Lees meer »

Heksen-herdenking

Zaterdag 3 juni is de landelijke actiedag van Nationaal Heksenmonument.  Op plekken waar heksenverbrandingen hebben plaatsgevonden, worden om 12.00 witte bloemen gelegd, met de namen van hen die veroordeeld werden.

Lees meer »

Bastet

Tijdens de reis door Egypte kwamen er op vele plekken katten naar me toe. Contact maken, zich laten aaien en veel kopjes uitdelen. Sinds Onyx bij mij woont, voelde ik al wel een bijzondere band met haar, die verder reikt dan in het hier en nu. Ik had al eens gelezen over een Egyptische kattengodin, maar me verder niet in haar verdiept. Die bijzondere band werd daar uitvergroot.

Lees meer »

Het stroomt.

Inmiddels ben ik alweer een maand terug uit Egypte. Al voelt dit alsof het pas net is.. Wat een impact, zoveel wakker geschud, her-innerd, geraakt, getransformeerd en ontvangen. Het landen viel me niet mee. Reden dat ik even wat stiller was.Op termijn gaat er zeker meer energie vanuit Egypte ook voor jou beschikbaar komen, de vorm mag zich gaan ontvouwen. Voor nu merk ik al (en dit hoor ik ook terug) dat mensen ervaren dat er meer zachtheid en liefde in mijn zielsklanken doorgegeven wordt. Dat wat ik ontvangen mocht, waar ik me voor leerde openstellen, mag ik gaan doorgeven. In al mijn aanbod zal dit merkbaar zijn, of dat nu een transformatieve coachsessie is, een kaartreading of een Circle of Life, dit deel in mij is omarmd, ontkiemd en gaat nu groeien en bloeien.Op de foto’s een kleine Egypte-impressie.De stroming van de Nijl, zo imposant, heeft ook meer stroming in mijn systeem gebracht. Na een paar weken integratie- en landingstijd voel ik dat ik weer in actie mag gaan komen. Vanuit deze flow ontstaat weer veel moois. Daarnaast ga ik graag weer aan de slag met jou, op welke manier dan ook, om ook meer flow in je leven te ervaren. Zie de mogelijkheden op deze website.Warme groet, Renate ✨💜

Lees meer »
quote
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring