meer in bos

Coachgesprek

Een coachgesprek kun je aanvragen als je graag met mij van gedachten wilt wisselen rond een levensthema. In een sessie bied ik je een luisterend oor en zal ik je oplossingsgerichte vragen stellen. Ook stel ik vragen die intuïtief doorkomen. Zo word jij aan het denken en voelen gezet, om nieuwe inzichten te verkrijgen. Mijn doel is jou een eindje op weg te helpen.

Ook kan het soms heel fijn zijn, om alleen al je verhaal te doen, zonder dat je er verder iets mee hoeft. Delen is helen! Het is aan jou of dit voldoende is, of dat je daarna besluit om toch meer de diepte in te willen gaan, in bijvoorbeeld een transformatieve coachsessie of een coachtraject.

Vanuit de verantwoordelijkheid die jij neemt voor je eigen leven kan het prettig zijn om met een buitenstaander eens wat dingen op een rijtje te zetten, als je ergens in vastloopt of over twijfelt. Ook dat kan in een coachgesprek.

Ik kan je uitleg geven over het ontstaan van (niet-dienende) patronen en overtuigingen en kan je tools aanbieden waarmee je anders in je leven kunt gaan staan.

Praktisch

✨  live: in de natuur en /of binnen

✨ of online: via zoom of videobellen

✨ een sessie duurt 1 uur (kan verlengd worden)

✨ kan gecombineerd worden met elementen uit een persoonlijk reading

Van te voren stuur ik je een vragenlijst toe. Die stuur je voor het gesprek retour. Zo kunnen we tijdens het gesprek meteen de diepte in! 

Neem contact met me op om een gesprek in te plannen of je praktische vragen te stellen.

 

coach
quote
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring