Inspiratie

Onderdeel van mijn zielsmissie is het inspireren van mensen tot bewust zijn, op allerlei manieren. Het coachen in deze praktijk met diverse methodieken en het aanbieden van persoonlijke readingen is de werkpoot van mijn missie. Daarnaast verspreid ik inmiddels al enkele jaren mijn passie voor de natuur en mooie teksten, via natuurfoto's die ik plaats op de fbpagina Muus inspireert en instagram. Op deze website vind je een aantal Muus inspireert-berichten, die gelinkt zijn aan de website-tekst.
 Tijdens mijn eigen spirituele ontdekkingstocht merkte ik hoe fijn ik het vond om me te verbinden met gelijkgestemden. Ik voelde dat ik daar een steentje aan bij mocht dragen en startte een besloten facebookgroep Inspiratie tot bewust zijn in verbinding. Op deze website zal ik af en toe een blog plaatsen, over diverse thema's die ik tegenkom. Ook in mijn dagelijks leven draag ik mijn zielsmissie zoveel mogelijk uit. Door te zijn wie ik ben en mijn ervaringen te delen, inspireer ik vaak een ander, om ook meer van zichzelf te laten zien.

omslagfoto Inspiratie tot bewust zijn in verbinding

Inspiratie tot bewust zijn in verbinding

Deze besloten facebookgroep is bedoeld voor mensen die bewust in het leven staan. Die zich graag laten inspireren en het fijn vinden om zich te verbinden met anderen die ook zo in het leven staan. Door het delen van mijn ontdekkingstocht in het leven, hoop ik te inspireren en op te roepen tot reageren en uitwisselen. Voor mij betekent delen helen! Regelmatig plaats ik een kaartlegging voor de leden van deze groep. Ook duid ik enkele dromen in de groep. 

Ik plaats er ook de dagfoto's van Muus inspireert, zodat er in deze veilige omgeving op gereageerd kan worden, voor wie dat fijner vindt dan openbaar op facebook. 
Als je lid wilt worden, kun je op onderstaande knop klikken, waarna je terecht komt bij de toegangsvragen.

 

rituele voorwerpen op plankje

Blogs

Op deze website zal ik op de pagina blogs af en toe een bericht plaatsen rond een thema, of iets wat ik tegenkom in mijn leven. 

Muus inspireert

Op deze facebookpagina en op instagram plaats ik regelmatig een zelfgemaakte natuurfoto met een tekst rond een thema, wat bij me op kwam. Dit doe ik om jou te laten meegenieten van de mooie natuur en te inspireren. Als je me hier wilt volgen, klik dan op een van onderstaande knoppen.

 

Inspiratiemail

Ook via mijn inspiratiemail kan ik je motiveren en op de hoogte houden van ontwikkelingen in mijn aanbod. Meld je aan via het formulier op de contact-pagina. 

quote
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring