Naam & logo

zwarte kat

Onyx

Onyx staat symbool voor in je kracht staan, goed geaard zijn. Voor mij persoonlijk is hij ook gelinkt aan het krachtdier zwarte panter. (Daarover kun je meer lezen op de pagina over mij.) Onyx is een zwarte edelsteen, soms wit geaderd. In Egypte, bij de Grieken en bij de Romeinen werd al gewerkt met deze helende steen. In het oude Egypte werd de zwarte onyx gekoppeld aan Ra, de zonnegod. Bij veel volkeren, maar vooral bij de Native Americans was en is onyx in gebruik als amulet tegen zwarte magie en ziektes. Hij wordt gezien als een mooie steen om transformatie en groei te ondersteunen, geeft energie en kracht en kan je inspireren tot nieuwe dingen. Onyx helpt je bij het verwezenlijken van je dromen en bij het vinden en uitvoeren van je zielsmissie. Hij bevordert je doorzettingsvermogen en je concentratie. Onyx helpt je grenzen bewaken en geeft rust in je hoofd. Ook op de fysieke laag worden helende krachten aan onyx toegekend: een positieve invloed op huid, nagels en haar, versterking van het lymfestelsel en verbetering van het gehoorsysteem.

Mijn ‘zwarte panter’ heet, niet geheel toevallig, ook Onyx. Zij ondersteunt vaak energetisch bij mijn werk. 

Inspiratie tot bewust zijn in verbinding

Mijn zielsmissie:

Inspireren: je laten bezielen / 'in spirit' zijn / de kosmische energie ervaren in en om ons allemaal

Bewust zijn: zicht hebben op wie je werkelijk bent en wat je te doen hebt

Verbinden: met jezelf / met een ander / met de wereld / met mij als coach

 

 

Symbool in logo

Cirkel: circle of life- de 4 seizoenen / de levenscyclus- geboorte, leven, dood en wedergeboorte. Het medicijnwiel van de Indianen- de verbinding met de aarde en de kosmos, de levensloop bezien vanuit het sjamanisme.

Triqueta: een keltische knoop- body, mind en soul / dood, leven en wedergeboorte / land, lucht en zee / verleden, heden en toekomst. Sjamanisme-  moeder aarde (vrouwelijke energie), vader zon (mannelijke energie) en de Great Creator (Spirit).

bedrijfslogo
rozenkwarts + onyx + amethist + bergkristal

Gebruikte kleuren in logo

Deze 3 edelstenen vormen samen 'de gouden driehoek'. (Kwam ik pas later achter...) 
Deze driehoek bevordert een optimale flow van energie.

Rozenkwarts-lichtroze

zachtheid / (zelf)liefde / vrouwelijke energie

Rozenkwarts heeft verbinding met het hartchakra. Deze steen bevordert het vermogen om liefde te geven en te ontvangen. Ook liefde en acceptatie ten opzichte van jezelf worden vergroot.

Bergkristal-wit

helderheid / licht / mannelijke energie

Bergkristal biedt helderheid en inzichten. Het is een sterk genezende steen bij allerlei kwalen. Hij versterkt de werking van andere stenen. Hij werkt zuiverend en kan de chakra’s in balans brengen.

Amethist-paars

verbinding met de kosmos / spiritualiteit

Amethist heeft een positief effect op mentale en spirituele vermogens.  Deze steen helpt bij het nemen van afstand en scheppen van helderheid.

quote
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring