drummen in Katharengrot

Persoonlijke readingen

Naast mijn coach-kwaliteiten zijn er andere talenten die ik in kan zetten om jou te ondersteunen in jouw ontwikkelingsproces. Ik blijf in ontwikkeling, dus dit aanbod breidt zich nog uit. Als je op de hoogte gehouden wilt worden, meld je dan aan voor de inspiratiemail. 
 Als je meer wilt weten over een persoonlijke reading, of er een wilt afspreken, dan vind je hier mijn contactmogelijkheden. 

Kaart-reading

Bij aanvraag van een persoonlijke kaartreading ontvang je die boodschappen die op dat moment passend voor je zijn. Het is ook mogelijk om een thema te noemen wat ik meeneem in de legging. In afstemming op jou ontvang ik de kaarten. Je komt hierdoor tot nieuwe inzichten. Als het een live-reading betreft kun je meteen vragen stellen en kan ik daarop verder leggen. Bij een audio-opname of tekstbericht mag je me na luisteren of lezen nog een vraag stellen, waar ik kort op zal reageren.

 Praktisch

💜 live of online: via zoom of beeldbellen

💜 tekstbericht: je ontvangt kaart-foto's en boodschappen

💜 audio-opname: je ontvangt kaart-foto's en ik neem op welke boodschappen er voor je doorkomen

💜 kan onderdeel zijn van een coachgesprek

💜 of van een transformatieve coachsessie

💜 of gecombineerd worden met een visualisatie

 

Neem gerust contact met me op als je een kaartreading in wilt plannen of meer wilt weten.

kaartlegging
dromenvanger

Droomduiding

Een droom kan de verwerking zijn van jouw leven van overdag, maar kan ook boodschappen bevatten vanuit je onbewuste en /of de spirit-wereld. Als jij meer wilt weten over wat een specifieke droom jou wil vertellen, vraag dan een droomduiding aan. Je stuurt me jouw droom, liefst via de mail. Ik stem me af op jou en bij het lezen van jouw droom komt bij mij de duiding door. Aansluitend leg ik enkele kaarten, waarin ik om extra richtingaanwijzers vraag rond het thema van je droom. Als het een live-duiding betreft kun je je droom nog toelichten en eventueel vragen stellen. Bij een audio-opname of tekstbericht mag je me na luisteren of lezen nog een vraag stellen, waar ik kort op zal reageren.

Praktisch

✨ live of online: via zoom of beeldbellen

✨ tekstbericht: je ontvangt de droomduiding en kaart-foto's 

✨ audio-opname: je ontvangt de opgenomen droomduiding en de kaart-foto's

✨ kan onderdeel zijn van een coachgesprek

✨ of van een transformatieve coachsessie

✨ of gecombineerd worden met een visualisatie

 

Als je een droomduiding in wilt plannen of meer wilt weten, neem dan gerust contact met me op.

Persoonlijke visualisatie/ Zielsklanken

Je hebt behoefte aan ontspanning en merkt dat bepaalde gedachten je belemmeren. Het kan ook zijn, dat je niet lekker in je vel zit, door lichamelijke klachten. Jij geeft me vooraf het thema door wat ik mee kan nemen in de visualisatie. Om me extra goed op jou af te kunnen stemmen, vind ik het fijn om een recente foto van je te ontvangen, bij een live visualisatie zie ik jou natuurlijk zelf. 
Ik stem me vervolgens op jou af en laat doorkomen wat gezegd wil worden. Meestal is dat in de vorm van een 'verhaal'. Tijdens de visualisatie komt er vaak ook lichttaal door me heen.

Deze zielsklanken die ik als kanaal mag laten doorkomen voelen enerzijds als heel oud, verbonden aan de wisdomkeepers van moeder aarde, maar komen ook vanuit de kosmos. Dit kunnen activeringscodes zijn, die in jouw systeem helend, zuiverend of energie-brengend werken. Lichttaal of zielsklanken is niet iets wat je met je mind hoeft te begrijpen, het werkt op diepe lagen door. 

Heel graag laat ik jou ervaren wat zielsklanken voor jou kunnen betekenen. Of misschien ken je het al en ben je benieuwd wat er nu voor jou door mag komen.  

Praktisch

💜 live of online: via zoom of beeldbellen

💜 audio-opname: de visualisatie wordt opgenomen, zodat je hem vaker kunt beluisteren

💜 kan ook gecombineerd worden met een kaartreading

💜 of onderdeel zijn van een coachgesprek

💜 of  van een transformatieve coachsessie

 

Neem gerust contact met me op als je een visualisatie in wilt plannen of meer wilt weten.

waterval + magie
lichttaal
quote
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring