luchtballon

 

Transformatief coachen

Een mooie symboliek om duidelijk te maken wat transformatief coachen voor jou kan doen, is de volgende: Zie het leven als een luchtballonvaart, waarbij je mooie vergezichten wilt ervaren. Daar is voor nodig, dat jouw luchtballon goed functioneert en jij er goed mee overweg kunt. Gedurende jouw leven zullen de zandzakken zich steeds meer gevuld hebben, tot ze zo zwaar worden, dat jouw ballon niet meer van de grond wil komen. Een goed werkend vuur is ook essentieel, om de lucht in te kunnen gaan. Het doel van transformatief coachen is dan ook het legen van de zandzakken en het opstoken van jouw innerlijk vuur, zodat je luchtballon tot ongekende hoogtes zal stijgen!

vlam heteluchtballon

In een transformatieve coachsessie volgens de Bridgeman-methode wordt op alle bestaanslagen gewerkt: emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel. We gaan op zoek naar jouw zandzakken en die gaan we legen. Oftewel: we gaan op zoek naar de oorsprong van jouw problemen, naar de wortel van hun ontstaan. Op dat niveau gaan we ermee aan de slag, dit kan op bewust, maar ook op onbewust niveau zijn. Hoe een sessie er uit gaat zien, dat kan ik je vooraf niet zeggen, dat is per persoon, per situatie en per thema verschillend.

We starten met een gesprek, bij voorkeur tijdens een korte wandeling, om helder te krijgen welke blokkades je nu tegenkomt in je leven en waar je aan wilt werken.  Daarna zetten we de mind grotendeels aan de kant en gaan we op energetisch niveau aan de slag.

Blokkades, angsten, trauma’s en overtuigingen worden losgelaten en /of getransformeerd, zodat jij anders in het leven komt te staan. Binnen het transformatief coachen zet ik daarvoor verschillende technieken en oefeningen in zoals EFT, trance, bewuste ademhaling, visualisatie, innerlijk kind-werk, regressie, (voor)ouderlijnen opschonen, reïncarnatietherapie en protocollen. Daarnaast pas ik soms sjamanistische healing toe en kan doorkomende lichttaal ondersteuning bieden in het transformatieproces.

We bespreken tot slot kort hoe je de sessie ervaren hebt en hoe je veranderingen mee kunt nemen je dagelijkse leven in.

Van te voren stuur ik je een vragenlijst toe zodat ik al wat van je achtergrond weet. Die stuur je voor de sessie ingevuld retour. Tijdens het invullen start bij jou al een veranderingsproces! Als je voor een online sessie kiest, dan is het fijn als je ervoor zorgt dat je ongeveer 2 uur ergens rustig en ongestoord kunt zitten.

logo Bridgeman

Praktisch

✨ live: in de natuur en /of binnen

✨ of online: via zoom of videobellen

✨  een sessie duurt 1,5- 2 uur

 

Voorafgaand aan een transformatiecoachsessie kan een kort vrijblijvend telefonisch afstemmingsgesprek plaatsvinden. Je kunt dan ook je eventuele praktische vragen stellen. Voel je vrij om daarvoor contact met me op te nemen.

 

  

coach bij boom
quote
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring