Lichter Leven-programma

‘Lichter leven om zodoende een dankbaar leven van geluk, gezondheid, voorspoed en overvloed te creëren voor mezelf en de mensen om mij heen’.

Het Lichter Leven-programma is de poort naar een bewuster leven in vrijheid. Je staat weer op eigen benen, gaat stappen zetten op jouw levenspad, op reis naar een lichter leven. Op weg naar jouw zielsmissie.

In een coachtraject van een half jaar ga je aan de slag met technieken, oefeningen en tools om jezelf te herontdekken, in evenwicht te komen, doelen in je leven te vinden en te bereiken en je dromen te verwezenlijken.

margrietje in gras

Doelen

Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven

Ontdek wie je in werkelijkheid bent

Ontdek je passies en je zielsmissie

Manifestatie van je wensen

Vorm

Transformatief coachen: Een deel van elke sessie zal een persoonlijke invulling krijgen, in de vorm van transformatief coachen. We gaan aan de slag met jouw problemen en blokkades, ik help je om waarnemingen en overtuigingen te veranderen en ondersteun jou in dit proces. Bij voorkeur start ik elke sessie al wandelend in de natuur.

De Lichter Leven-training: Deze bestaat uit het delen van informatie, afgestemd op jou en het bespreken en uitvoeren  van oefeningen in het werkboek.

Meditatie, ademhaling, sport (in beweging komen) en yoga: Er is ook aandacht voor fysieke elementen in het programma, je voert ze thuis uit. Meditatie en bewuste ademhaling zijn onderdelen van dit programma, daarvoor ontvang je tools.

Thuisopdrachten: Na elke sessie krijg je huiswerkopdrachten, die bestaan uit oefeningen, aanbevolen boeken, video’s en podcasts, dit helpt bij het integreren van deze methode in jouw zijn.

hibiscus bloem

Inzet

Dit programma vraagt om toewijding van jou!

Je bent bereid om te gaan mediteren, in beweging te komen, yoga te beoefenen en om thuis oefeningen te maken, te lezen en video’s te kijken en het geleerde toe te passen in jouw leven.

zonsopkomst Terra Nova

Praktisch

✨ live: in de natuur en /of binnen

✨ of online: via zoom of videobellen
(bij voorkeur minimaal 1 sessie live)

✨ 10 sessies van 2 uur

✨ duur: ongeveer een half jaar

✨ inclusief een werkboek,

video’s en huiswerkopdrachten

✨ als je tijdens de duur van dit traject een tc-sessie boekt, ontvang je daarop 20% korting

Als je meer wilt weten over het Lichter Leven-programma vraag dan vrijblijvend een kort telefonisch afstemmingsgesprek aan. Hier vind je mijn contact-gegevens

logo Bridgeman
coach
quote
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring