eigen foto gemaakt tijdens een elementen-workshop bij Levensfoto

Zielsklanken

Tijdens mijn ontwikkeling als lichtwerker ontdekte ik dat ik een kanaal ben voor zielsklanken. Deze klanken komen door me heen, passend bij de aanwezige deelnemers. Deze zielsklanken voelen enerzijds als heel oud, verbonden aan de wisdomkeepers  en prachtige natuurwezens van moeder aarde, maar komen ook vanuit de kosmos.  Lichttaal is niet iets wat je met je mind hoeft te begrijpen, het werkt op diepe lagen door.

In de geleide meditatie neem ik je mee op een virtuele reis, soms met begeleiding van mijn drum. Je kunt je ontspannen en je laten meevoeren in het verhaal.  De klanken gaan met lichtcodes gepaard, die jou zo worden aangereikt. Dit zal je op zielsniveau raken en jouw zelfhelende vermogen activeren. Blokkades kunnen worden opgeruimd en zo wordt ruimte gecreëerd voor wat nieuws.

Je hoeft hier geen ervaring mee te hebben, of het te begrijpen. Het enige wat jij hoeft te doen is je open te stellen en te ontvangen. Ik stem me af op de groep en je zult precies dat krijgen, wat voor jou op dat moment bedoeld is.

Ik voel dat ik deze klanken de wereld in mag sturen, om mensen te ondersteunen in deze soms pittige tijd. De online groepsmeditatie wordt aangeboden op basis van dana (= vrijgevigheid), zodat iedereen mee kan doen. De opname van de meditatie deel ik later op youtube en soundcloud, omdat de klanken ook bij later luisteren hun helende kracht behouden. Bij live meedoen zal de verbinding sterker zijn.

* Als je liever een persoonlijke meditatie wilt ontvangen, helemaal op jouw huidige situatie afgestemd, dan kan dat ook. Zie persoonlijke visualisatie/ zielsklanken.


* In een Circle of Live kun je Zielsklanken in combinatie met mijn drum live ervaren. 

Praktisch

✨ via de inspiratiemail of socials hoor je een geplande datum
✨ je meldt je aan via het contactformulier 
✨ via een toegestuurde zoom- link kun je live meedoen

✨ na afloop komt een opname op youtube te staan

✨ op basis van vrijwillige donatie 

Stuur me een berichtje als je vragen hebt.

Zielsklankenmeditatie- Landen in je lijf

Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring