Baarmoeder - creatiekracht

Gepubliceerd op 18 mei 2024 om 14:38

Mooi medemens,


Begin van deze week nam ik deel aan een mooie dag, gewijd aan de baarmoeder. De diepte in, ervaren, mediteren, delen, oefeningen doen, emoties doorvoelen, zoals ze zich aandienden en in een trancereis mooie her-inneringen in mijn bewustzijn laten komen. De dag erna integreren aan zee. Waar ik het universum gevraagd had om ‘iets mooier weer’ dan de eerst verwachte 19 graden met regen, kwam dat helemaal goed. 28 graden en volop zon! Heerlijk zijn, me gedragen voelen door moeder aarde en af en toe de flow van de zee en golven ervaren. Gewarmd door vader zon. De opgenomen meditaties nog eens herhaald, liggend op het strand. Kortom: superfijn, om zo mezelf de tijd te gunnen.

Nog een mooi moment: Ik had een fijn plekje op het strand gevonden, waarbij de zon op mijn rug scheen en de vuurtoren achter me stond. Voelde ineens de symboliek: steun vanuit mannelijke energie (zowel vanuit de buitenwereld, als in mezelf). En terwijl dit inzicht binnenkwam, viel mijn oog op de vlaggen van de dichtstbijzijnde strandtent, die heette ‘De jongens’.

De dagen erna voelde ik van alles ‘borrelen en bruisen’, mijn baarmoeder die staat voor vrouwelijkheid én creatiekracht, was duidelijk geactiveerd! Er was ruimte gekomen, voor nieuwe dingen… En zo ontstond spontaan mijn plan om naast het weer aanbieden van het online Laat liefde stromen!-traject, nu ook 2 x een live-dag voor een klein groepje mensen te faciliteren. Ik zag het al helemaal voor me, en voelde vooral wat dit mensen brengen kan en wat ik daarin te bieden heb. Mocht je nu een ‘ja’ voelen, check dan mijn socials de komende dagen, er volgt later meer info. Of stuur me een berichtje.

Hoe bijzonder dat dan in mijn groepsreading juist deze kaart naar voren kwam:

𝑻𝒉𝒆 𝒃𝒓𝒆𝒂𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒓𝒐𝒔𝒆- 𝑯𝒆𝒂𝒓𝒕 𝒉𝒆𝒂𝒍𝒊𝒏𝒈. 𝑬𝒎𝒐𝒕𝒊𝒐𝒏𝒔. 𝑻𝒊𝒎𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒆𝒔.

De vrouw op deze kaart heeft een hand op haar hart en eentje op haar buik, als om ze te verbinden. Neem jij de tijd om jouw 3 belangrijke centra (buik/ bekken, hart en hoofd) te verbinden? En mochten er blokkades zijn, waardoor de energie niet fijn stroomt, gun je dan jezelf de tijd om te helen? Sta je de emoties toe om gevoeld te worden?

Heb vertrouwen in jouw proces. Zorg goed voor jezelf, met compassie. Als jij jezelf ervoor open stelt, zullen op de voor jou passende tijd de mogelijkheden op je pad komen, om blokkades te transformeren.

 

Warme groet, Renate ✨💜