Terugblik Egypte-reis

Gepubliceerd op 5 juni 2023 om 11:32

Terugblik Egypte-reis

Het is alweer enkele maanden geleden.. Met veel plezier schreef ik de review van mijn Egypte reis. Mooie terugblik voor mezelf!

Wat een magische, bijzondere reis heb ik mogen ervaren in Egypte met Sandra de Vos en HeartSoulutions Ariette LoveBijna niet in woorden te vangen… Toch zal ik een poging wagen.

Dankbaar dat ik luisterde naar de roep van mijn hart, dat meteen sneller ging kloppen bij de aankondiging van deze trip. Alles klopte! Egypte zelf, wat magische energie deelde, zowel in het hier en nu, als terug in de tijd, poorten naar oude wijsheid en Atlantis werden geopend. De fijne begeleiding van beide hartverwarmende en liefdevolle vrouwen, die elkaar zo mooi aanvulden, elk met hun eigen kwaliteiten. Er was naast tijd voor de groep en de thema’s die daarin speelden, ook volop aandacht voor ieders individuele proces, dat was heel prettig. Hassan Haggag, de gids, die vanuit zijn mannelijke zijn de groep ‘gidste’ op vele lagen. De deelnemers in de groep zelf, stuk voor stuk mooie mensen, verbonden door de roep van Egypte.

Wat heb ik genoten van dit prachtige land, de mystieke plaatsen die we bezochten, het fijne gezelschap en de mooie meetings die we samen hadden. De ceremonies in een heiligdom staan in mijn geheugen gegrift. De meditaties, het prachtige veld van liefde en de lichtcodes die geactiveerd en doorgezonden werden. Ook het lekkere eten, de goede verzorging en slaaplocaties droegen bij aan de goede sfeer.

 

Egypte was thuiskomen en deze (innerlijke) reis heeft veel in gang gezet. De sleutels tot oude wijsheid heb ik zeker mogen ervaren en ontvangen…

Voor mij persoonlijk ging deze reis over mogen ontvangen, inzichten kwamen door, flashbacks naar vorige levens, verhelderende gesprekken met medereizigers, delen = helen, thema vrouwelijke en mannelijke energie, zowel in de wereld om ons heen, als in mezelf. Ik mocht in Egypte de priesteres en heler in mezelf weer voelen en her-innneren. De Isis-energie stroomt weer door mijn ‘zijn’! Bastet ( en de vele Egyptische katten die ik tegenkwam) liet me de levensvreugde ervaren en gaf me de reminder om te genieten van het leven!

Dank jullie wel, Ariëtte en Sandra, voor deze magische Egypte-reis!

Warme groet, Renate ✨💜

Als je ook de roep van Egypte voelt, raad ik je aan om hier te kijken: https://lightcode-alchemy.com/egypt-sacred-alchemy-journey