Het stroomt.

Gepubliceerd op 24 maart 2023 om 21:01

Wow, wat een stroming!


Inmiddels ben ik alweer een maand terug uit Egypte. Al voelt dit alsof het pas net is.. Wat een impact, zoveel wakker geschud, her-innerd, geraakt, getransformeerd en ontvangen. Het landen viel me niet mee. Reden dat ik even wat stiller was.
Op termijn gaat er zeker meer energie vanuit Egypte ook voor jou beschikbaar komen, de vorm mag zich gaan ontvouwen. Voor nu merk ik al (en dit hoor ik ook terug) dat mensen ervaren dat er meer zachtheid en liefde in mijn zielsklanken doorgegeven wordt. Dat wat ik ontvangen mocht, waar ik me voor leerde openstellen, mag ik gaan doorgeven. In al mijn aanbod zal dit merkbaar zijn, of dat nu een transformatieve coachsessie is, een kaartreading of een Circle of Life, dit deel in mij is omarmd, ontkiemd en gaat nu groeien en bloeien.

Op de foto’s een kleine Egypte-impressie.
De stroming van de Nijl, zo imposant, heeft ook meer stroming in mijn systeem gebracht. Na een paar weken integratie- en landingstijd voel ik dat ik weer in actie mag gaan komen. Vanuit deze flow ontstaat weer veel moois. Daarnaast ga ik graag weer aan de slag met jou, op welke manier dan ook, om ook meer flow in je leven te ervaren. Zie de mogelijkheden op deze website.

Warme groet, Renate ✨💜