Egypte roept...

Gepubliceerd op 15 februari 2023 om 13:45

Egypte roept...

Dit potje met zand, dat staat al vele jaren in mijn kast. Verzameld (ondanks de strenge bewaker) bij de Sfinx in Gizeh, toen ik daar 1 dag was. En pyramides, daar had ik ook 'iets' mee.

Eind vorig jaar: Sandra de Vos vertelt dat ze een maand naar Egypte gaat en ik voel me blij worden, van binnen. Misschien gaat ze van daar uit wel een lichttaal-meditatie uitzenden/ opnemen? Dan begin van dit jaar: Ariëtte Love vertelt bij haar meditatie dat ze Sandra een week gaat opzoeken in Egypte. Weer kippenvel bij mij en herinneringen komen boven.

Dan ineens een stroomversnelling... 'Overal' kom ik Egypte tegen, elke x weer woorden en beelden die me diep raken. Ook verbinding met Atlantis, waar ik in mijn examensessie  naar terug ging. En als dan genoemd wordt dat er een Egyptetrip georganiseerd gaat worden, door Sandra en Ariëtte samen, dan heb ik voor ik het weet al getypt 'Ik ga mee!'. Wat een mooie bestemming van het smartegeld wat nog op de bank stond van na het auto-ongeluk.

En nu is het dan bijna zover.. Wat zet dit, nu al, veel in gang!

Mystieke plaatsen bezoeken, verbinden met de Egypte-energie, downloaden, her-inneren. Oude wijsheid weer naar boven halen.

Waar mogelijk zal ik erover delen, omdat ik voel dat dit zeker veel brengen gaat! Voor mij persoonlijk en daarmee ook voor mijn zielsmissie. For the good off all.

Warme groet, Renate ✨💜