Toelaten

Gepubliceerd op 14 januari 2023 om 17:28

Toelaten


Graag deel ik deze ervaring. Een ander middel, zoveel raakvlakken qua insteek met mijn manier van werken...

Eind vorig jaar kwam ik bij Annoesjka van Staveren terecht. Ik had foto's van haar gezien, die me aanspraken. Na contact ben ik het proces rond een healing-portret aangegaan. Wat bijzonder!

Ze stemt af en ontvangt informatie vanuit het huidige en vorige levens. Blokkades en ongeheeld trauma, thema's komen naar voren, waarbij ze doorkrijgt in welke tijd een voor die persoon op dit moment belangrijk leven was. Vervolgens ga je naar haar toe met passende kleding en maakt zij een 'healing-portret', in de sfeer van die tijd.

Ik kwam uit op een leven in de jaren '60. Het thema wat naar boven kwam was het wegstoppen van pijn en verdriet (ook uit eerdere levens), mezelf sterk houden en doorgaan, in de overlevingsstand. En o, wat kreeg ik een inzichten en kon ik dingen plaatsen, in dit leven! Teveel om hier allemaal te noemen, zeker steunend in mijn zoektocht naar balans, begrip voor mezelf.

Ik begrijp nu mijn drive om veel te willen doen, mijn uitspraak dat ik 'aan 1 leven zeker niet genoeg heb'... Annoesjka begeleidt op een heel fijne, integere en warme wijze het proces wat op gang komt. De foto en alles erom heen heeft bij mij veel in gang gezet!
Als ik naar mijn healing-portret kijk, voel ik de pijn en het verdriet. Weet ik dat ik die mag toelaten. En dat is dé boodschap die deze foto (wellicht zelfs dat leven) mij gebracht heeft. 🙏

Een inzicht wat ik meeneem voor mezelf en ook graag uit wil dragen! En als jij daar hulp bij nodig hebt, kijk dan eens op mijn website of mijn manier van werken je aanspreekt.

Warme groet, Renate 💜

Als je meer wilt weten over een healingportret, zie dan deze website: www.annoesjkavanstaveren.nl