Zielsklanken

Gepubliceerd op 4 mei 2022 om 15:44

Zielsklanken

In mijn ontwikkeling als lichtwerker ontdekte ik dat ik een kanaal ben voor lichttaal. Ik voel dat het tijd wordt om dit meer te delen, om zo anderen hiervan te laten profiteren. Maandagavond 9 mei om 20.30 zal ik de eerste officiële Zielsklanken online laten doorkomen. Het thema zal zijn:

Geniet van het leven!

In een geleide meditatie neem ik jullie mee op een virtuele reis. Je kunt je ontspannen en je laten meevoeren in het verhaal. Tijdens deze reis komen er zielsklanken door mij heen, die helend en activerend kunnen werken. Deze klanken gaan met lichtcodes gepaard, die jou worden aangereikt. Dit zal je op zielsniveau raken en jouw zelfhelende vermogen activeren. Blokkades kunnen worden opgeruimd en zo ruimte scheppen voor wat nieuws.

Je hoeft hier geen ervaring mee te hebben, of het te begrijpen. Het enige wat jij hoeft te doen is je open te stellen en te ontvangen. Ik stem me af op de groep en je zult precies dat krijgen, wat voor jou op dat moment bedoeld is.

Enkele reacties van deelnemers aan de try-out:

Ik vond de Zielsklanken try out heel fijn. Nog hartelijk dank dat ik deze mocht ervaren! Het voelde als een mooie reis, waarbij de klanken energetisch helend zijn. Ik voelde me fijn hierna. Verder merk ik dat ik in meditaties nu nog sterker verbinding kan maken. Mijn licht is daardoor sterker, heel bijzonder. (Janneke)

Hoe omschrijf je zoiets moois, zonder dat het een verkooppraatje lijkt? Deze visualisatie, in combinatie met de klanken en geluiden, trok me écht het verhaal in. Ik was daar gewoon, en dat overkomt mij (nog) niet zo snel. Ik voelde mijn hart echt volstromen. Bedankt Renate! (Nadine)

Als je wilt deelnemen, ga dan naar de contactpagina op mijn website https://www.coachpraktijk-onyx.nl/contact en vul daar je gegevens in. In het opmerkingenveld geef je aan dat je wilt deelnemen aan Zielsklanken. Maandag in de loop van de dag ontvang je van mij de zoomlink. Als er nog vragen zijn, stel die gerust!

Misschien tot de 9e.

Stralende groet, Renate ✨💜