22/02/2022 Go with the flow...

Gepubliceerd op 26 februari 2022 om 13:28
22/02/2022

22/2/2022

Les in overgave:

Go with the flow..

Deze prachtige datum is de officiële startdatum van mijn coachpraktijk. Al weken werk ik ernaar toe. Laatste weken volop aan het bouwen van mijn website. Heerlijk om zo vorm te geven. Nog eens goed na te denken wat ik ga bieden en vooral hoe ik dat zo verwoord, dat een ander, ook die mij nog niet kent, weet wat ik bedoel.

Twijfelen, wat zet ik er op, wat is nodig, wat overbodig? En welke foto's voeg ik toe? Ieder die mij kent, weet dat ik wat met foto's heb, dus dat deel maakte me helemaal blij!

Natuurlijk ook zorgen dat alle 'regelzaken' er juist op staan.

Gisteren naar de Kamer van Koophandel, precies op tijd!

Vandaag de laatste hand aan de website leggen en dan vanmiddag 'online gaan'! Dat was althans mijn plan...  Tot er wat misging. 😪 Ineens werkten de fotokaders niet naar behoren, hapjes eruit. Niet alleen in mijn werk-pagina's, maar ook in de previews.

En ineens voelde ik, wat ik eigenlijk net op een pagina had gezet: mijn levensmotto: Go with the flow! Ik kon het nog zo graag willen, maar vandaag online gaan was gekkenwerk. Ik zou bijvoorbeeld alle fotokaders kunnen verwijderen. Hele klus, maar bovendien zou ik dan met veel minder genoegen nemen, dan wat mijn bedoeling was.

Dus.. is het blijkbaar niet de bedoeling dat ik vandaag online ga! De officiële startdatum blijft wel deze prachtige datum, maar jullie zullen nog even geduld moeten hebben, voor ik naam/ logo en website onthul... Ik ga niet tegen de stroom van het leven in, maar beweeg mee. Ga ik toch meedoen aan een 22/2/22-meditatie op deze bijzondere dag. 🙂

Renate ✨💜