Diplomering

Gepubliceerd op 26 februari 2022 om 13:21

(geplaatst op 26/1/2022)             

Diplomering

Een dag met een lach en een traan... waarbij dankbaarheid overheerst!

Eindelijk was het zover en mocht ik met medecoaches mijn diploma transformatief coachen van de Bridgeman Academy NL in ontvangst nemen. De traan kwam voort uit ontroering en diepe dankbaarheid, emoties die er helemaal mochten zijn.

In de ochtend kreeg ik namelijk via facebook de herinnering dat ik precies 10 jaar terug, dus 26/1/2011 afscheid op mijn werk in de jeugdzorg nam, waar ik na een auto-ongeluk helaas moest stoppen. Hoe prachtig mooi dat het universum dan (met diverse verschuivingen, dankzij c.maatregelen) ervoor zorgde dat precies op dezelfde datum, 10 jaar later, ik dit diploma in handen kreeg!

Geen stralende lach op de foto, maar geraakt zijn, en dat is helemaal ok. Dit ben ik ook. En als ik iets het afgelopen jaar heb geleerd, dan is het wel dat ik er helemaal mag zijn. Trouw mag zijn aan mezelf! Met dank aan alle fijne teachers van het Bridgeman-team, op Terra Nova Center, de gastdocenten en samen met de ongelooflijk mooie mensen in TCO9 heb ik zoveel geleerd het afgelopen jaar. Veel fijne herinneringen gemaakt: mooie reizen- zowel fysiek naar Zuid-Frankrijk, als innerlijke processen in sessies en tijdens trainingsdagen. Intensieve ervaringen beleefd, afpellen en mezelf (her-)ontdekken viel niet altijd mee...

Maar wat heb ik veel mogen transformeren en loslaten en wat is er veel moois voor in de plaats gekomen! Letterlijk sta ik in mijn kracht en op eigen benen bewandel ik mijn pad. Op zoek naar nog meer verdieping, meer laagjes afpellen en leren over dit prachtige leven. En pad waarbij ik op heel veel manieren mensen hoop te inspireren tot bewustwording in verbinding. Naast de dagfoto's met teksten die ik al langer plaats en mijn besloten facebookgroep, is het nu tijd om mijn coachpraktijk officieel op te gaan starten.

Een nieuwe spannende levensfase!! Mijn motto 'Go with the flow' probeer ik hierin ook toe te passen... Mocht je interesse hebben in wat ik voor jou kan betekenen, stuur me dan gerust een berichtje. En natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van wat ik op mijn pad tegen kom!

Stralende groet, Renate 🙏✨💜

 Dankjewel Robert Bridgeman, Monique Bruggeman - van Leeuwen, Rianne Manten, Faya van den Berg, Claudia Scholten, Martine de Bruijn, Menno Fennema, Altazar Rossiter, Ans Tros, Elayne Lussenburg en de mensen die achter de schermen bij Bridgeman werken.  

coach met diploma