2 jaar coachpraktijk Onyx!

Gepubliceerd op 21 februari 2024 om 21:03

πŸ’œ 2 𝓳π“ͺπ“ͺ𝓻 𝓬𝓸π“ͺ𝓬𝓱𝓹𝓻π“ͺ𝓴𝓽𝓲𝓳𝓴 π“žπ“·π”‚π” πŸ’œ


Morgen alweer 2 jaar geleden, dat ik officieel startte met mijn coachpraktijk. Wat zijn er in die tijd veel fijne dingen gebeurd, heb ik mooie sessies mogen bieden, prachtige mensen ontmoet en ben ik op bijzondere plekken geweest.
Mijn aanbod groeide mee, met het opdoen van mijn levenservaringen (dat viel niet altijd mee…) en verdieping in trainingen, eigen sessies en ceremonies.

πŸ™Dankbaar dat ik dit pad bewandelen mag!

Om jullie mee te laten genieten van deze feeststemming en te laten kennismaken met mijn aanbod, organiseer ik deze week enkele feestacties. Volg mij op de socials, of schrijf je in voor mijn Inspiratiemail om niets te missen!

Vanaf nu kun je meedoen aan de verlotingsactie, waarbij ik 3 persoonlijke readingen uitdeel:

✨ 1 kaartreading

✨ 1 droomduiding

✨ en 1 persoonlijke visualisatie met zielsklanken

Kijk op persoonlijke-readingen welke jou het meeste aanspreekt en stuur een mailtje voor 1 maart naar info@coachpraktijk-onyx.nl waarin je aangeeft waar jouw voorkeur naar uit gaat. Als je deze actie deelt op jouw eigen fb of insta en dit vermeldt in je mail, krijg je een extra kans in de verloting!


Om iedereen ‘in de prijzen te laten vallen’ geef ik deze maand 50% korting, als je een reading bij me boekt en betaalt voor 1 maart. (mag wel later plaatsvinden!)

Warme groet, Renate βœ¨πŸ’œ
coachpraktijk Onyx