Stromende liefde - wat mijn lijf zeggen wil

Gepubliceerd op 2 november 2022 om 15:26

Wow, zo dankbaar voor de liefde die ik om me heen voelen mag! Enkele dagen is mijn programma 'Laat liefde stromen!' nu onderweg. Superfijn om te mogen bieden en enthousiaste reacties van deelnemers. Maar.. Ik werd zelf zo enthousiast, dat ik (weer) over mijn fysieke grenzen ging. Ondanks een stevige verkoudheid was ik veel te lang bezig.

En tja, als je dan niet luistert als je lijf fluistert... dan gaat het wel wat harder schreeuwen. Net zolang tot je er wel gehoor aan geeft.

Dat schreeuwen werd een pittige voorhoofdsholte-ontsteking. Nooit eerder gehad, zo'n beklemmend gevoel en druk op mijn voorhoofd. Ik kon niet anders dan op bed liggen, bij elke kleine beweging van mijn hoofd bonkte het enorm. Rust nemen, dus! En veel adem-vrij-middeltjes toepassen.

Wat een inzichten kwamen er omhoog! Stilgezet, om meer naar binnen te keren. Een passende 3e-oog-activatie bracht me de ingeving dat het daar ook mee te maken had. Loslaten van oude denk-patronen en ruimte scheppen voor nieuw. Opschoning van allerlei ouds wat in dat gebied nog vast zit. Het voelde zo kloppend. (ook letterlijk..)

Gisteren voelde ik vooral verlichting en lucht ontstaan tijdens het beluisteren. Vanmiddag voor de 2e x gedaan en nu kwamen de woorden meer binnen en herkende ik zoveel! Dat er meer stroming mag ontstaan vanuit mijn 3e oog, talenten en gaven ingezet mogen worden en dat wat in de weg zit, opgeschoond mag worden. Ik mag meer helder zien en helder voelen, hoef minder te denken en de controle proberen te houden.
En ineens kan ik me beter overgeven aan dit proces en zie er de zinvolle kant van in.

 

Renate ✨💜