eigen foto gemaakt tijdens een elementen-workshop bij Levensfoto

Zielsklanken- activatie

Tijdens mijn ontwikkeling als lichtwerker ontdekte ik dat ik een kanaal ben voor zielsklanken. Deze klanken komen door me heen, passend bij de aanwezige deelnemers. Deze zielsklanken voelen enerzijds als heel oud, verbonden aan de wisdomkeepers  en prachtige natuurwezens van moeder aarde, maar komen ook vanuit de kosmos.  Lichttaal is niet iets wat je met je mind hoeft te begrijpen, het werkt op diepe lagen door.

In een geleide, online, meditatie neem ik je mee op een virtuele reis, soms met begeleiding van mijn drum en andere instrumenten. Je kunt je ontspannen en je laten meevoeren in het verhaal.  De klanken gaan met lichtcodes gepaard, die jou zo worden aangereikt. Dit zal je op zielsniveau raken en jouw zelfhelende vermogen activeren. Blokkades kunnen worden opgeruimd en zo wordt ruimte gecreëerd voor wat nieuws.

Je hoeft hier geen ervaring mee te hebben, of het te begrijpen. Het enige wat jij hoeft te doen is je open te stellen en te ontvangen. Ik stem me af op de groep en je zult precies dat krijgen, wat voor jou op dat moment bedoeld is.


* Als je liever een persoonlijke meditatie wilt ontvangen, helemaal op jou afgestemd, dan kan dat ook. Zie persoonlijke visualisatie/ zielsklanken.


* Tijdens een Circle of Life kun je Zielsklanken in combinatie met mijn drum live ervaren. 

Praktisch

✨ via de inspiratiemail of socials hoor je een geplande datum

✨ je meldt je aan via het contactformulier

✨of je stuurt me een mailtje

bijdrage €15,-

✨ na betaling ontvang je een zoom- link om live mee te kunnen doen

✨ er staan enkele zielsklankenmeditaties op youtube 

 
Stuur me een berichtje als je vragen hebt.

Zielsklankenmeditatie- Landen in je lijf

Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring