Reviews

Op deze pagina vind je reviews van mensen die van mijn aanbod gebruik hebben gemaakt.

Sabine

(Lichter Leven-programma- online en live)

Ik heb het lichter leven programma als een reis door mezelf ervaren. Ik kwam de zwarte stukken tegen en durfde ze aankijken vaak samen met jou … het was ook steeds bijzonder om te ervaren hoeveel er in 2 weken verandert.

Ik ben een bewuster persoon geworden, ik herken ook mijn patronen nu en weet waar mijn werkpunten liggen … Ik zette grote en kleine stappen naar mijn lichter leven voor mij is er veel bagage weg nu en voel me inderdaad lichter. Ik moet minder meesleuren en heb ook vooral minder moeite met dingen en mensen los te laten die me niet brengen waar ik wil zijn.

Bedankt voor je positiviteit en luisterend oor !

Mijn waardering is dan ook enorm.

Nora

(Lichter Leven-programma en transformatieve coachsessie- live)

Met veel plezier heb ik het Lichter Leven-programma doorlopen. Het zit goed in elkaar en ik groeide emotioneel mee tijdens elke sessie. Op een magische wijze sloot het altijd aan op waar ik stond op dat moment. De oefeningen vind ik tijdloos en waardevol. De videootjes vond ik een beetje gedateerd. Wel heel gaaf om mijn passie te ontdekken!

Renate brengt het programma op haar authentieke en wijze manier duidelijk en met passie over. Als coach is zij echt een professional en natuurtalent. Zij bood mij in een veilige omgeving een liefdevolle bedding om mijn emoties en blokkades te onderzoeken.

Zij heeft ook een intuïtieve healing sessie gefaciliteerd om nog meer verdieping te bieden. Dat gaf mij veel inzichten en zo kon ik mij nog meer openstellen. Dit voelde zij goed aan.

Renate staat mooi in haar kracht als coach, spiegelend waar nodig vanuit liefde en compassie en complementerend/aanmoedigend vanuit oprechtheid en begrip. Buiten het gebruikelijke van het programma, heb ik ook genoten en geleerd van haar wijsheid. Ze weet veel en kan dat boeiend overbrengen in mooie anekdotes.

Ik heb me totaal gezien en gehoord gevoeld bij haar. Het was een bijzondere reis samen in verbinding.

Karel

(transformatieve coachsessie)

Ik had al wel een beeld van een coach-healingsessie, maar dit was voor mij de eerste. En dan is het toch wel even heel anders als het jezelf betreft. Renate nam de tijd om het een en ander uit te leggen (fijn!) en stelde me daarmee ook op m’n gemak. Tijdens een wandeling en een “interview”/vraaggesprek bespraken we wat het beste als onderwerp kon worden aangepakt tijdens deze sessie, dit sloot aan op een eerder coachgesprek.

De sessie was bijzonder en ik had wat moeite om “onder hypnose” te zijn. (Ik had verwacht minder bewust te zijn.) Renate gaf me rust, steun en moed in deze sessie die best heftig was. Dat deed ze op een hele fijne manier. De afronding van de sessie verliep ook prima. Er was ruimte voor nabespreken en terugkomen in het meer dagelijkse. 😊

Ines

(Zielsklanken- online groepsmeditatie)

Zielsklanken met Renate is echt een aanrader. Het is een magische en mooie reis, die mij diep in mijn ziel raakte en een proces in gang heeft gezet. Ik gun iedereen een zielsklanken ervaring en ben er zeker weer bij de volgende keer .

Nadine 

(Zielsklanken- online groepsmeditatie)

Altijd beetje lastig, want hoe omschrijf je zoiets moois, zonder het een verkooppraatje te laten lijken, maar aldus voelde ik 'm.

Deze visualisatie, in combinatie met de klanken en geluiden, trok me écht het verhaal in. Ik was daar gewoon, en dat overkomt mij (nog) niet zo snel. Ik voelde mijn hart echt volstromen.
Bedankt Renate!

Janneke

(Zielsklanken- online groepsmeditatie)

Ik vond de Zielsklanken try-out heel fijn. Nog hartelijk dank dat ik deze mocht ervaren! Het voelde als een mooie reis, waarbij de klanken energetisch helend zijn.

Ik voelde me fijn hierna. Verder merk ik  dat ik in meditaties nu nog sterker verbinding kan maken. Mijn licht is daardoor sterker, heel bijzonder. 

Gina

(Zielsklanken- online groepsmeditatie)

Ik was erg onder de indruk. Ook nieuwe energie en geluid voelbaar via jou Renate waar ik erg van genoot. Het blijft mij door de dagen aanwezig merk ik in mijn systeem. Dankjewel voor dat wat je doet en deelbaar maakt. Dat je daarmee de wereld en er te zijn mee mooier kleurt. 🙏❤✨

Merel

(meerdere transformatieve coachsessies- online)

Lieve Renate, je bent een rots in de branding tijdens mijn transformatieproces. Jouw begripvolle en oordeelvrije aanwezigheid zorgde ervoor dat ik mij volledig kon openstellen. Hierdoor kon ik diepe lagen van mijn emoties transformeren en kreeg mijn ziel steeds meer ruimte om te leven. De veiligheid en de techniek hebben enorm geholpen om de weg vrij te maken voor mijn ware zelf.

Dankjewel

Femke FemmeSense

(Zielsklanken- online groepsmeditatie)

Ik vond de meditatie heel erg bijzonder. Vooral ook omdat ik me voor deze zonder twijfel heb opgegeven, ik voelde dat ik deze 'moest' doen. Tijdens de meditatie kon ik goed ontspannen en zag en voelde ik veel. Sensaties aan mijn gezicht vooral. Het krachtiger was een zwarte panter en hij gaf mij een symbool. Dat was de Ankh. Ik kende het wel maar heb er nooit iets mee gedaan. Echter na deze meditatie kon ik het symbool niet meer uit mijn gedachten krijgen. Ik ben op zoek gegaan naar de betekenis en daarna naar iemand die deze kan maken. Maandag 4 juli kan ik de op mijn energie afgestemde Ankh al in ontvangst nemen. Ik voel dat deze voor mijzelf belangrijk is en dat ik er later mensen mee mag gaan healen. 

Een prachtige ontwikkeling en groei van mijn ziel als gevolg van jouw zielsklankenmeditatie. 

Dus nogmaals heel hartelijk dank daarvoor.

Leon

(coachgesprek- online)

Wat mij er van bijstaat, is dat ik het als een fijn gesprek heb ervaren. Het medium van Zoom blijf ik zelf lastig vinden omdat je de ander niet echt ‘ervaart’. Het voelt toch meer op afstand.

Ik denk dat je iemand bent die goed kan luisteren, op een prettige manier reflecteert en een goede vragen kunt stellen.

paarse ballonbloem

Marjan

(persoonlijke visualisatie- audio)

Ik ga voorlopig elke avond in bed je visualisatie luisteren voor ik ga slapen. Voelde heel fijn. En ook emotioneel. Maar in bed geef ik daar het makkelijkste aan toe. 

Dank voor de kaarten. Ik ga een mooi stuk roze kwarts voor mezelf kopen. 😘

M'n hart is weer een beetje warm.

Paar dagen later:  Hoi Renate, ik ben diep onder de indruk 😘.  Ik snap totaal niet hoe de lichttaal werkt, maar Tommy (kat) is gaan eten. Ik laat het hem drie keer per dag horen.

Ik ga er van huilen en boeren, maar dat voelt ook goed!

Mag ik jou over een tijdje weer benaderen, als ik voel dat ik een nieuwe stap nodig heb?

Nu kan ik nog wel even vooruit 🤗.

Hartelijk wat je voor ons gedaan hebt.

Jolanda 

(transformatieve coachsessie)

Ik heb de sessie met Renate als heel fijn ervaren. Ze creëert een veilige omgeving waarin ik alle muren naar beneden durfde te laten zakken en we daardoor diep konden gaan. Ze begeleidt heel zacht en natuurlijk terwijl er thema’s zich aandienen. Het zo werken op gevoel in plaats van rationeel gedachten te sturen was voor mij een nieuwe ervaring. En ik ben dankbaar dat ik heb mogen ervaren wat het mij heeft mogen brengen. Zaken vanuit de energie van mijn moeder zijn opgeruimd en hebben een plekje gegeven waardoor de energie in mijn eigen leven lichter geworden is. De ruimte heeft mij meer gelegenheid gegeven om dichter bij mezelf te komen op een niveau wat mijn zonder deze sessie en de begeleiding van Renate niet gelukt was.

Karin

(kaartreading met persoonlijke visualisatie - audio)

Ik heb direct geluisterd en het klopt met waar ik in zit. Het brengt dat het bevestigd, alleen moeilijk om te veranderen, daar werk ik hard aan in superweinig ruimte. De meditatie is steunend daar luister ik af en toe naar. Je hebt een lieve stem.

dagpauwoog op roze bloem

Charlie

(transformatieve coachsessie- online)

Ik besluit het maar eens gewoon te doen, ook omdat ze mij alle ruimte geeft om te twijfelen. Het digitale inschrijfformulier blijkt voor deze digibeet een te hoge drempel dus ik doe meteen al lastig, dat verstuur ik maar gewoon per post.

Een intakegesprek waarbij ik gelijk denk, áls ik het dan met iemand die is het bij jou. Dus we spreken af, online, een sessie van twee uur. Die lul ik normaal gesproken moeiteloos vol maar dit is andere koek.

Of ze mij onder een lichte hypnose mag brengen. Stiekem denk ik nog, dat gaat je nooit lukken bij mij maar ik probeer er gewoon eens open voor te staan en al snel voel ik mij inderdaad een laagje zakken. Bizar. Geloof mij als ik zeg dat dat helemaal niet vanzelfsprekend is bij deze sceptische muts.

En ja hoor, terug naar mijn kindertijd, en zelfs even naar een vorig leven (bestaan die???) en dat laatste deed mijn hoofd helemaal uit zichzelf. Het heldert een hoop op. Maar heel relaxed, al blijft ik de rest van de dag wel spugen.

Als ik terug moet naar mijn 'kleine ik' komt wel mijn ware aard naar boven, 'wat zou je tegen haar willen zeggen in die situatie' vraagt Renate en zelfs in dat laagje dieper weet ik wat het sociaal gewenste antwoord is, dus daar begin ik ook mee. Toch een gewoonte hè, dat gaat dus overal doorheen. Tot ik denk, dit is gelul en dat dan ook maar gelijk hardop zeg. Want mijn niet sociaal gewenste antwoord is dat ik haar gewoon een schop onder haar kont wil geven, kom op, niet zeuren en doorgaan. Ergens moet ik er wel om lachen en later doe ik dat ook (lach gewoon maar mee hoor, het leven is al serieus genoeg), heb ik weer, wie denkt dat nou. Werk aan de winkel, dat is duidelijk. Of niet, want ik red het er al heel lang mee. Wanneer ik daar een beslissing over heb genomen kan er ik altijd nog een paar sessies er achteraan plakken..

Dankjewel lieve Renate!

Karen

(persoonlijke visualisatie- audio)

Hoi Renate, ik vond het fijn om naar je opname te luisteren. Ik deed het voor ik ging slapen en merkte dat ik sneller in slaap viel. De laatste dagen is dat weer minder. Misschien heeft het z'n werk gedaan. Wat belangrijk is voor mij is dat ik de klanken niet kende. Het was niet voorspelbaar. Hierdoor werden mijn eigen gedachtes minder. Wat het voor mijn darmen en energie gedaan heeft weet ik niet. Misschien merk ik dat later. Wel had ik regelmatig buikpijn na het luisteren.(als kind had ik veel buikpijn).

Ik wist niet dat je er ook bij ging praten. Ik dacht dat het alleen klanken zouden zijn. Hierdoor heb ik niet gezegd dat ik slechthorend ben waardoor ik niet alles kon verstaan.

Dank je wel.

Reactie: goede tip om alert op te zijn!

roze bloemen

Patrice 

(Lichter Leven-programma- live en online)

Ik heb het lichter leven programma als zeer waardevol ervaren. Ondanks dat we ook veel sessies online hebben gedaan, heb ik het als zeer verbindend en prettig ervaren. Het programma inspireert waardoor ik motivatie had om de opdrachten goed uit te werken. Het was intensief. Soms best lastige vragen. Het programma heeft me geholpen stil te staan bij het leven en wéér bewuster te worden. Dat is voor mij het sleutelwoord ‘bewustzijn’. Het programma heeft een mooie opbouw waarbij de modules elkaar logisch opvolgen en aan het eind allemaal samenkomen. Het toewerken naar het visualiseren van hoe ik mijn leven graag leef, heeft me doen beseffen hoe ongelooflijk veel vrijheid ik heb maar ook hoe lastig het soms is om de conditionering los te laten. Ik ben rustiger geworden en nog beter in staat anderen met open houding te zien en te accepteren zoals ze zijn. Kortom een mooie reis met een fijne coach die super benaderbaar en open is en tegen wie je alles kunt zeggen, niets is te gek. Ik beoordeel het traject met een dikke 8. Klein puntje van verbetering; de filmpjes op YouTube zijn hier en daar wat verouderd.

Reactie: Er wordt vanuit Bridgeman gewerkt aan actualisering.

Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring